You are here:

Baby’s Very First Nature Sounds Playbook – Музичка книга за бебиња „Звуци од природата“ на англиски јазик

1.290.00ден

Бебињата ќе сакаат да ги гледаат светлите слики, да ги слушаат звуците, да ги отвараат прозорчињата и да поминуваат со малите прстиња преку деловите кои што симулираат различни текстури во оваа прекрасна музичка, сензорна книга. Тие можат да ги притискаат звучните копчиња со сликите за да слушнат нежна музика и десет различни животински звуци, вклучувајќи го и огласување на бувчето, зуењето на пчелките, крекање на жабата.

 

Препорачана возраст: 10+ месеци

Број на страни: 10 страници

Димензии: 296.1 x 213.2mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрaции: Ana Martin Larranaga

Нема на залиха