You are here:

Are you there little Bunny – Дали си тука малечко зајаче, книга на англиски јазик

480.00ден

Малото зајаче се крие! Малите дечиња ќе се забавуваат со него барајќи го низ дупките и допирајќи ги текстурите на страниците во оваа убава книга која ја следи приказната за зајачето и неговото криење и барање. Додека го барате зајачето, попатно ќе забележите јазовец, девојче и други животни. Прекрасен велигденски подарок за бебе или мало дете, книга која со сигурност ќе биде прочитана многу пати.

 

Препорачана возраст: 6+ месеци

Број на страни: 12

Димензии: 185.7 x 149mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрaции: Emily Dove