You are here:

ЧИЗМИЧКИ GRASS & AIR – МАСЛИНОВО ЗЕЛЕНИ

2.100.00ден

Oвие чизмички во маслинесто зелена боја се инспирирани од духот на 70-тите, кога децата најголемиот дел од времето го поминувале надвор, без екрани и со едноставна игра. Среќни деца кои си играат на улица додека не зајде сонцето.

Чизмичките се исполнети со крзненце кое им дава топлина и мекост на малите ножиња.

Дизајнирани за забава на отворено, секаде каде што има авантура, дожд, покрај езерце, во градина и шума. Со секој контакт со вода капките на чизмичките магично ја менуваат бојата, а малите дечиња се смеат додека чекорат и ги гледаат.

При контакт со дожд или вирче гледајте како капките дожд на нашите чизмички од бели стануваат разнобојни пред нивните очи, а во исто време тие уживаат и се смеат од радост.