Чизмички Grass & Air – OKЕР ЖОЛТА

2.100.00ден

Чизмички во прекрасна окер жолта боја, исполнети со крзненце како меко плишано мече кои ги затоплуваат малите ножиња, но во исто време им даваат да дишат и во нив да им биде удобно цела сезона.

При контакт со дожд или вирче гледајте како капките дожд на нашите чизмички од бели стануваат разнобојни пред нивните очи, а во исто време тие уживаат и се смеат од радост.