Чизмички Grass & Air – РОЗОВИ

2.100.00ден

Чизмички во нежна розова боја исполнети со крзненце кое им дава топлина и удобност на малите ножиња и ги чува суви.  Дизајнирани за забава на отворено, секаде каде што има авантура, дожд, покрај езерце, во градина и шума. Со секој контакт со вода капките на чизмичките магично ја менуваат бојата, а малите дечиња се смеат додека чекорат и ги гледаат.

При контакт со дожд или вирче гледајте како капките дожд на нашите чизмички од бели стануваат разнобојни пред нивните очи, а во исто време тие уживаат и се смеат од радост.