Чизмички Grass & Air – РОЗОВА ОРХИДЕЈА

2.100.00ден

Меки и топли чизмички во смела розова боја како цветот Орхидеја која дава топлина на изгледот.

Без разлика дали станува збор за градинарење во градината или прошетка во паркот, тие се секогаш подготвени за авантура и го чуваат детското ноже суво и топло.

При контакт со дожд или вирче гледајте како капките дожд на нашите чизмички од бели стануваат разнобојни пред нивните очи, а во исто време тие уживаат и се смеат од радост.