Чизмички Grass & Air – КРЕМ

2.100.00ден

Неутрална крем боја на чизмички, исполнети со крзненце кое им дава топлина и мекост на малите ножиња. Нивната неутрална боја им дава слобода совршено да се вклопуваат во секоја комбинација на облека.

Спремни за авантура во парк, покрај езерце, шума, градина или едноставно пешачење и ловење вирчиња од дожд низ градот. Во секој контакт со вода капките на чизмичките магично ја менуваат бојата, а малите дечиња се смеат додека чекорат и ги гледаат.

При контакт со дожд или вирче гледајте како капките дожд на нашите чизмички од бели стануваат разнобојни пред нивните очи, а во исто време тие уживаат и се смеат од радост.