Чизмички Grass & Air – КАФЕНА

2.100.00ден

Меки и топли чизмички во ретро неутрален кафен тон кој лесно се комбинира.

Без разлика дали станува збор за градинарење во градината или прошетка во паркот, тие се секогаш подготвени за авантура и го чуваат детското ноже суво и топло.

При контакт со дожд или вирче гледајте како капките дожд на нашите чизмички од бели стануваат разнобојни пред нивните очи, а во исто време тие уживаат и се смеат од радост.