You are here:

Органска лукс подлога за корпа „Овес“ – LUXE ORGANIC COTTON LINER – Oat

1.540.00ден

Подлога за корпа изработена од мек органски памук во бежова боја. Оваа прекрасна подлога дава чувство на мекост и совршено се вклопува во корпите за бебиња Olli Ella.

Подлогата е водоотпорна, изработена од луксузен органски памук. Наменета е за користење заедно со корпите Olli Ella или може да се користи како пренослива подлога за пресоблекување.

Димензии: 70cm x 30cm x 1cm.

Нема на залиха