You are here:

Органска лукс подлога за корпа „Лист од печурка“ – LUXE ORGANIC COTTON LINER – Leafed mushroom

1.540.00ден

Подлога за корпа изработена од мек органски памук  во прекрасен неутрален принт од лист печурка. Оваа прекрасна подлога дава чувство на мекост и совршено се вклопува во корпите за бебиња Olli Ella.

Подлогата  е водоотпорна, изработена од луксузен органски памук. Наменета е за користење заедно со корпите Olli Ella или може да се користи за како пренослива подлога за пресоблекување.

Димензии: 70cm x 30cm x 1cm.