You are here:

БЕЛА ПОДЛОГА ЗА КОШНИЦА ОД ОРГАНСКИ ПАМУК – Organic Cotton Insert

1.300.00ден

Подлога за корпа изработена од мек органски памук во бела боја. Оваа прекрасна подлога дава чувство на мекост и совршено се вклопува во корпите за бебиња Olli Ella.

 

Подлогата е изработена од луксузен органски памук. Наменета е за користење заедно со корпите Olli Ella, или може да се користи како пренослива подлога за пресоблекување.

 

Димензии: 70cm x 30cm x 1cm.